NOVO na našem tržištu:

Biološka zaštita od ptica ....... ( klikom pročitajte više)

IMATE PROBLEM sa: golubovima, vranama, svrakama, čvorcima, galebovima, vrapcima...

REŠIMO PROBLEM

Priroda je " stvorila " ptice grabljivice (predatore) :

sivog sokola, jastreba, sovu koji sa profesionalnim sokolarom daju maksimalnu efikasnost !

- Najefikasnije rešavanje problema sa pticama.

- Ekološki najprihvatljivije pošto ptice se ne ubijaju.

Lov u zatvorenom ( hale, magacini, proizvodnje, trgovincki centri itd.) i otvorenom prostoru ( parkovi, vinogradi, voćnaci , pijace, kulturne znamenitosti itd.).

Pogledajte na youtube kako izgleda Biološka zaštita od ptica:

Prilog i reportaža Večernjih NOVOSTI

https://www.youtube.com/watch?v=Js2gEW-9WZQ

https://www.youtube.com/watch?v=5c07V-NkqGY   (lov na otvorenom sa kobcem)

https://www.youtube.com/watch?v=LJoK8VXGqRQ ( lov u zatvorenom sa jastrebom)           

DAJEMO GARANCIJU OD TRI MESECA NA IZVRŠENE USLUGE!

 

 

Uništavanje korova  

Eradikacija korova i drvenastog rastinja predstavlja meru efikasnog načina uklanjanja nepoželjnih vegetacija sa svih mesta gde bi njihov nekontrolisan rast mogao uzrokovati štete i dalekosežne posledice. Važnost redovnog i adekvatnog obavljanja ove usluge posebno dolazi do izražaja u onim delatnostima gde bi invazioni rast korova (biljnog parazita) mogao uzrokovati veliku štetu u samom poslovanju. Najveće štete se uglavnom javljaju u poljoprivredi kod intezivne proizvodnje gajenih biljaka, kao i kod različitih industrijskih postrojenja na otvorenom (metalne konstrukcije, cevovodi, travnate površine sa zaštitnim ogradama i branicima na putevima, i sl.), gde korovi i drvenasto rastinje mogu naneti štete u smislu korozija, i koja predstavljaju idealna mesta za razmnožavanje potencionalnih štetočina. Da bi spečili negativne pojave u porastu korova, vršimo uništavanje korovskih vrsta koristeći visoko kvalitetna sredstva, takozvane herbicide, koji su zbog svojih fizičko-hemijskih osobina ekološki prihvatljivi i opravdani, a istovremeno i izuzetno efikasni u suzbijanju nepoželjne vegetacije. 
 
 


       Adresa- Sremskih boraca 67 - 11080 Beograd              tel/faks:  011/2612-426       mob: 064/115-0-390             E-mail: info@ddd-sova.com